Advertisement

Magunkról

Miért az N&F Videóstúdió? Bizonyára felmerült Önben is, hogy miért az N&F Videóstúdiót válassza? Szolgáltatásainkkal, technikai felszereltségünkkel minden helyzetből a legjobbat hozzuk ki Ön és családja számára. Az esküvő és a lakodalom egy olyan maradandó élmény az ember életében, ami megismételhetetlen és mindig szívesen emlékezünk “azokra” a pillanatokra. Egy igényesen elkészített film az, amit mi Önnek adunk, hogy évek múltán is, mikor ismét visszanézi a felvételeket, újra felidézhesse a legszebb pillanatokat. Az esküvői videózás mellett vállaljuk családi és céges rendezvények, fesztiválok, sportrendezvények, légi felvételek, videoklipek rögzítését, szerkesztését, kivitelezését. Munkáink során nagy figyelmet fordítunk az Ön elképzelésire, igényeire és tanácsainkkal segítjük a helyes irány megtalálásában.

Ezen rövid kis ismertető után reméljük, hogy szolgáltatásaink minősége és áraink meggyőzték Önt arról, hogy “Ha bennünket választ, jól választ!”,

Oldalunkon megtalálja referenciáinkat és minden olyan tudnivalót, ami szükséges ahhoz, hogy döntését megkönnyítsük.

Referencia :
– Budapest – Bamako (VIKY Rally Team) 2005.
– E.ON Családi nap
– ATV, Sport1 Tereprally magazinok 2006-
– Tereprally OB. 2007.
– Tereprally OB. 2008.
– Ford Napok Nagykanizsa
– Fitness EB. Nagykanizsa. 2009.
– Országos Farsangi Fánkfesztivál 2009.,2010., 2011., 2012., 2013., 2014., 2015., 2016., 2017.,
– Országos 60. Vasutas nap. 2010.

RIPORT :

– Hány éve foglalkozol esküvői videózással?
Az első kamerámat ( amit inkább csak kamerácskának nevezhetnék ) 1990-ben vásároltam és mint lelkes amatőr persze először családi körben kezdtem szárnyaimat bontogatni. Hivatásszerűen 2003 óta foglalkozom film készítéssel, ami számomra nem csak az esküvői videózást jelenti, hanem tulajdonképpen mindent, ami e média terén alkotható.
Mi az amit a legnagyobb előnyödnek tartasz, mint esküvői videós?
Mindig saját ötleteim alapján dolgozom, ezalatt azt értem, hogy nem más által készített filmből lesem el a vágási és esztétikai “trükköket”.

– Mit jelent számodra esküvői videósnak lenni?
Esküvői videósnak filmes szakmában talán a legnehezebb lenni. Ezt azért állítom, mert míg minden másnál, pl. reklám vagy klip készítésnél újra és újra fel lehet venni a jelenetet ,ez bizony esküvői eseményrögzítésnél szinte kizárt. Ezért mindig pontosan tudnom kell az esküvő menetét, de ebben nagy segítség lehet a vőfély, aki ha profi, flottul “levezényel” mindent. Ezt szeretni kell, nagyon szeretni kell csinálni, mert csak úgy lehet igazán jót alkotni!
– Eddig hány esküvőt rögzítettél filmre?
Nem igazán tudom, hogy mennyi esküvői filmet készítettem, mert számomra nem ez a fontos, nem gyár vagyok, hogy ontsam a sok egyforma filmet.! Mert 1-2 hetes határidőkkel csak is ilyeneket lehet szerintem készíteni.
– Mi a legemlékezetesebb pillanatod, ami esküvői videósként történt Veled?
Minden esküvőmre szívesen emlékszem, szeretek jókedvű, vidám emberek közt dolgozni.
– Szerinted min múlik leginkább egy esküvő hangulata?
Nehéz megítélni, hogy min múlik a hangulat, mert ez valójában egy láncreakció. Elsősorban a násznépen, mert ha jól akarja magát érezni, akkor szinte mindegy, hogy milyen a zene vagy a vőfély, akkor is vidáman ünnepel. A profi zenész kitalálja, mire indul a nép, a vőfély pedig rásegít a mulatozásra, táncba viszi a vendégsereget.
– Mi a véleményed általában az esküvői videósokról?
Esküvői videósokról nincs véleményem, amire viszont szerintem a párnak videós keresés közben figyelnie kell, a következők:
Ne demókat nézzenek, hanem teljes filmet, ha van idő akár többet is!
Figyeljenek a videós technikai felszerelésére ( lehet felvételeket készíteni marok kamerácskákkal is, de ezek nem erre a célra valók)
Írásos szerződéskötés legyen!
– Milyen árakon dolgoznak általában az esküvői videósok?
Az árakat tekintve szerintem elég széles a skála, országon belül eléggé régió függő, városon belül szerintem közel azonos áron dolgoznak a videósok.De nem mindig a drágább a jobb, és néha bizony van ez fordítva is.
– Mi a legfontosabb, amit elmondanál magadról, mint esküvői videós?
Magamról mit is mondjak, zenghetnék ódákat is, mint mások, de talán csak anyit, hogy a munkáim és az emberektől kapott elismerések helyettem is beszélnek.
– Tudsz mondani egy nagyon extrém példát, amivel valamilyen esküvőn találkoztál?
Extrém dolog szerintem az volt, amikor egy bájos menyasszonyt kellett megörökítenem úgy, hogy öltözik be a gyönyörű ruhájába az alapoktól kezdve.
– Mi az az 5 dolog, amit Tőled kapnak az ifjú párok?
Az ifjú pár tőlem egy dolgot kaphat, a saját egyéniségükre és igényeikre készítve, az életük egyik legszebb napjának emlékét filmen.

AngelPine Theme DESIGNED by DeltaManual.Com
In collaboration with Ping Services | Dundee Web Design | Forex Trading Robots